Home Monden Burlacul, sezonul 3, episodul 5

Burlacul, sezonul 3, episodul 5

0
Burlacul, sezonul 3, episodul 5

Competitoarea din Baia Mare a fost prima care l-a impresionat atat de mult pe Burlac incat acesta a decis ca e cazul sa o sarute.

Catalin Botezatu le-a dus pe competitoare la bowling: cea care darama cele mai multe popice, urma sa castige o intalnire privata cu Burlacul. Aceasta a fost Adelina, dar ea a declarat ca si-ar fi dorit ca Vladimir sa o aleaga, nu sa-l castige la bowling.

Insa maramureseanca nu avea sa regrete, deoarece ea a fost prima dintre competitoare pe care Burlacul a sarutat-o.

Adelina nu a parut impresionata, ci mai mult curioasa. Mai exact, dupa seara petrecuta cu Draghia, s-a intrebat daca sarutul a fost din inima, sau doar ca sa ii inchida gura, pentru ca a vorbit prea mult.

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

Pe lângă suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, locaţii exotice şi mult suspans.

Aceast show extravagant va purta privirile curioase într-o lume a rochiilor de gală, maşinilor luxoase, oraşelor de vis, croazierelor în golfuri pustii. Cum în dragoste şi în război totul este permis, aceasta va fi regula după care viitoarele concurente vor lupta pentru inima râvnitului burlac!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.