404 Not Found


nginx
Burlacul, sezonul 3, episodul 10 | FashionLife.ro
HomeMondenBurlacul, sezonul 3, episodul 10

Burlacul, sezonul 3, episodul 10

Noul burlac este Sergiu Barboni. Tânărul a fost ales de concurente dintre cele trei propuneri făcute de producători, după ce tot ele au decis să îl elimine pe Vladimir Drăghia.

Sergiu locuieşte în Lugoj, acolo unde are un coafor si unde se ocupă de afacerile imobiliare ale tatălui său, dar este student al Faculăţii de Stiinte Economice din Timisoara. În timpul liber Sergiu este model, lucrând atât în România, cât şi peste granite.

In trecut, Sergiu a avut o relatie stabila, ajungand pana in pragul casatoriei, dar s-au despartit furtunos. Sergiu este extrem de manierat, sarmant si usor timid. armantul burlac si-a invitat pretendentele intr-o excursie de vis in lumea exotica a Egiptului Antic, iar atmosfera a fost inedita.

Sergiu Barboni i-a pregatit Sashei o surpriza extrem de romantica, o cina cel putin neobisnuita, racoritoare dupa canicula de peste zi.

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

„Ideea cu cina in apa este cea mai romantica pe care am experimentat-o pana acum. Am fost cu adevarat impresionata si foarte emotionata. Pentru cateva secunde am ramas fara cuvinte”, a declarat inca vadit emotionata frumoasa bruneta.

Nici Sergiu nu a fost scutit de emotii. I-a oferit pretendentei sale un buchet de flori foarte speciali.

“E prima intalnire privata la care am emotii, jur. Sincer, imi placi foarte mult. Acest crin ti-l dau tie ca sa te scap de emotiile de la ceremonia trandafirului”, a marturisit Sergiu.

Dupa zilele superbe petrecute in Egipt, la ceremonia trandafirului concurentele au fost coplesite de emotii.

Cu toate ca in episodul trecut, Sergiu Barboni si Georgiana au avut parte de momente romantice si saruturi pasionale, se pare ca blonda nu l-a mai impresionat.

“Tu nu apari in nici un gand de-al meu, practic, parca nici nu ai exista”, i-a spus Burlacul in momentul eliminarii.

Desi era evident afectata de decizia burlacului, Georgiana a marturisit ca nu regreta faptul ca va parasi concursul. “Nici nu-mi pare rau ca plec”, a spus blonda cu lacrimi in ochi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read