bianca-dragusanu-victor-slav-sarut

Bianca Dragusanu si Victor Slav au decis, se pare, sa faca nunta la inceputul lunii septembrie. Nu la Bucuresti, ci tocmai in centru Devei, orasul natal al viitoarei mirese, la un restaurant cu gradina de vara.

Bianca Dragusanu si Victor Slav par sa se fi decis asupra momentului in care isi vor uni destinele. Conform unor surse apropiate citate de Libertatea, cei doi ar fi hotarat sa faca nunta la inceputul lunii septembrie.

Evenimentul nu va avea loc la Bucuresti, ci la Deva, orasul natal al Biancai. Petrecerea se va desfasura intr-un restaurant din centrul localitatii, care detine si o gradina de vara, adica exact cadrul in care roscata viseaza sa se marite: in cadrul unei petreceri in aer liber.

Nasii de cununie vor si cuplurile Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo si Monica-Cristi Glodean, prieteni de-ai miresei.

“Eu as vrea ceva cu totul si cu totul diferit. Imi plac nuntile americane, mari, in aer liber, dar nu stiu daca am voie. Eu asa mi-as dori sa imi fac nunta. Data nu am stabilit-o inca, discutam. Cea mai mare bataie de cap ne da lista de invitati. Dupa ce decidem asta putem sa spunem unde, cum, cati! Nunta asta nu cred ca va depasi 200 de persoane”, a declarat Bianca in urma cu ceva timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.