antonia-vincenzo-castellano1

Mare mister in jurul deciziei Antoniei si a sotului ei de a se desparti. Unii dintre apropiatii lor sustin ca cei doi aveau probleme in cuplu din cauza carierei artistei, iar altii ca totul este roz in casnicia lor si ca nu cred informatiile aparute in presa.

Conform informatiilor aparute in presa la inceputul acestei saptamani, Antonia si Vincenzo Castellano s-ar fi despartit de aproape trei luni, unul din motive fiind reprosurile pe care barbatul i le adresa din ce in ce mai des, dorindu-si ca artista sa isi petreaca mai mult timp alaturi de familie si, implicit, de fiica ei, Maya, in varsta de doi ani.

Timpul limitat pe care Antonia incepuse sa il petreaca alaturi de familie era datorat programului extrem de incarcat pe care l-a impus noua ei echipa de management, cei care au propulsat-o pe Inna in topurile muzicale internationale in urma cu trei ani.

Satula sa mai auda aceleasi reprosuri, solista i-a spus ca vrea sa petreaca o perioada separati, fara insa a invoca divortul.Apropiatii artistei au, insa, opinii diferite. In timp ce unii sustin ca au habar de neintelegerile din casnicie, altii spun ca totul este minunat in relatia lor.

“Aveau probleme de mai mult timp, el era nemultumit ca ea e mereu plecata. Dar ea si-a vazut de contractele pe care le are pentru ca oricum e singura din casa care avea un venit. Am vazut ca oamenii isi inchipuie ca ea o intretinuta, dar nu-i deloc asa, tot ce a reusit pana acum, a facut pe propriile ei puteri. El nu castiga bani, tatal lui, Ciro, le plateste chiria la apartamentul de lux in care locuiesc in Bucuresti”, a spus o apropiata a cuplului, pentru Cancan.ro.

Pe de alta parte, alte surse cred ca povestea ar fi exagerata sau fabricata, avand in vedere ca totul ar decurge normal in relatia lor.

„Am citit si eu azi ziarele. Nu cred o iota. Acum cateva zile erau tandri unul cu altul, eu ii vad foarte des. Cred ca povestea asta e pentru a atrage atentia presei asupra lor si ca ulterior se vor impaca. Se potrivesc de minune si, repet, Antonia si Vincenzo se iubesc foarte mult, toata ziua se giugiulesc. I-am vazut recent”, a declarat pentru Click o sursa din apropierea cuplului Antonia-Vicenzo Castellano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.