HomeMondenAntonia s-a impacat cu Vincenzo! “Maya locuieste cu mama si cu tatal...

Antonia s-a impacat cu Vincenzo! “Maya locuieste cu mama si cu tatal ei”! Vezi cine a facut aceasta declaratie-bomba

antonia_vincenzo_castellano_2b6b197b7ca9857515d3850badb102b3_60304800

Antonia si Vincenzo au anuntat, in urma cu aproximativ patru luni, ca se despart! Desi initial, toata lumea credea ca este o gluma, cei doi au renuntat sa se mai afiseze impreuna. Mai mult, au dat si verighetele jos de pe degete.

Antonia (23 de ani) si Vincenzo Castellano (25 de ani) s-au indragostit nebuneste unul de celalalt, si la cateva luni au devenit si parintii unei fetite, Maya (2 ani si jumatate). Au facut nunta si botez cu mare fast in mai 2011. Toate lucrurile pareau frumoase, insa, in noiembrie 2012, cei doi au anuntat ca se despart.

Carcotasii s-au grabit sa lanseze zvonuri cum ca despartirea lor ar fi o “strategie de PR”, insa s-a dovedit a nu fi. Mai mult, s-a scris in presa cum ca, la un moment dat, Antonia nu si-a mai vazut fetita de trei luni pentru ca Vincenzo a dus-o in Italia la rudele sale.

De cand s-a despartit de Vincenzo, Antonia s-a schimbat foarte mult, lucru care i-a ingrijorat si pe prietenii ei. Solista nu mai este atat de atenta cu imaginea ei, se imbraca “baieteste”, se stramba si arata semne obscene, si nu mai e la fel de ingrijita ca atunci cand se afisa cu sotul ei. Ba mai mult, artista a lasat la vedere un detaliu dizgratios, s-a pozat singura insa a uitat ca nu e epilata la subrat. Pe langa toatea acestea, se pare ca Antonia nu mai este atenta nici cu alimentatia, ea ingrasandu-se cateva kilograme.

media_136620780342237900

Se pare ca lucrurile intre ea si sotul ei s-au mai indreptat, caci, in urma cu cateva zile, Vincenzo a fost de acord ca Antonia sa urce pe scena cu Maya, la un concert dintr-un mall din Targu Mures. Plus ca, surse din anturajul celor doi, au dezvaluit ca parintii Antoniei si cei ai lui Vincenzo incearca din rasputeri sa-i impace. Contactat telefonic, Ciro Castellano, tatal lui Vincenzo, ne-a dat o veste soc!

“Maya locuieste cu Antonia si cu Vincenzo, asa cum e normal. Vincenzo nu sta in Italia, aici e casa lui, in Romania”, ne-a declarat Ciro Castellano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read