HomeMondenAntonia, probleme cu silueta? Artista a luat cateva kilograme in plus, iar...

Antonia, probleme cu silueta? Artista a luat cateva kilograme in plus, iar acest lucru se vede cu ochiul liber!

antonia-grasa-1

Complimentata zilnic pentru frumusetea chipului ei angelic, Antonia pare sa aiba probleme din ce in ce mai mari cu greutatea. Silueta trasa ca prin inel de odinioara este de domeniul trecutului, iar in cele mai recente aparitii artista afisaza colacei de grasime si o fata mai durdulie….

Antonia pare sa fi ignorat in ultima perioada regimul alimentar sanatos si vizitele la sala de fitness, iar acest lucru si-a pus amprenta asupra siluetei sale.

Artista si-a facut saptamana aceasta aparitia in clubul Bamboo din Bucuresti, cantand, alaturi de alte nume cunoscute, pentru ajutorarea tinerei bolnave de leucemie pentru care a fost organizat un eveniment caritabil.

Artista a purtat pataloni scurti care i-au lasat la vedere picioarele netonifiate, si un corset cu fasii elastice care i-au accentuat insa colaceii de grasime din zona abdomenului. Si chipul solistei pare mai rotund decat ne-am obisnuit, semn ca artista a rarit, pare-se, vizitele la sala de fitness in ultima perioada.

Insa, cum vara bate la usa, este de asteptat ca Antonia sa prinda ambitia necesara de a reveni la silueta de odinioara si a ramane catalogata drept una din cele mai frumoase artiste din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read