angelina-jolie-onu

Angelina Jolie a deschis o scoala de fete in regiunea Kabul din Afghanistan, dupa cum a dezvaluit E! News. Actrita nu se va opri aici, ci intentioneaza sa mai deschida si alte astfel de unitati de invatamant, cu ajutorul banilor proveniti din incasarile unei linii de bijuterii create de insasi Angelina si care vor fi puse in vanzare in decursul acestei saptamani.

Angelina Jolie, care in trecut a detinut si functia de trimis special al Inaltului Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati, a ales zona Kabul pentru a deschide o scoala de fete, gratie populatiei ridicate de refugiati si fiindca este o regiune in care educatia barbatilor este mai presus decat cea a femeilor.

Actrita are deja planuri de viitor, dezvaluind faptul ca are in plan finantarea a mai multe astfel de scoli, folosind fondurile obtinute in urma vanzarilor unei linii de bijuterii create de insasi, colectie ce urmeaza a fi lansata in cursul acestei saptamani.

angelina-jolie-jewlerr

„Pe langa satisfactia la nivel artistic pe care mi-o ofera crearea acestor bijuterii, sunt de asemenea inspirata de telul meu de a-i ajuta pe copiii nevoiasi”, a declarat Angelina Jolie.

Bijuteriile din linia „Style of Jolie“, pe care actrita le-a creat in colaborare cu bijutierul Robert Procop, vor fi puse in vanzare saptamana aceasta, iar incasarile vor fi in totalitate donate asociatiei „Education Partnership for Children in Conflict”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.