HomeMondenAndreea Marin si Stefan Banica Junior S-AU DESPARTIT

Andreea Marin si Stefan Banica Junior S-AU DESPARTIT

Artistul Ştefan Bănică Junior a anunţat o mare bombă: divorţează de Andreea Marin. Cei doi au format până acum unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz şi au împreună o fetiţă, Violeta. Ambii au anunţat divorţul pe conturile lor de Facebook. Iată în continuare postarea lui Ştefan Bănică junior.

Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.

Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili…zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.

Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”.

Bănică junior şi Andreea Marin au fost căsătoriţi şapte ani de zile!

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006, dar aveau o relaţie oficială de peste doi ani. În luna ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Violeta, primul lor copil.

Ştefan Bănică mai are un copil, Radu Ştefan, a cărui mamă este Camelia Constantinescu.

Andreea Marin a fost la a doua căsătorie

Am mai fost căsătorită, se ştie, la 18 ani, am trăit un alt sentiment, cu sinceritatea şi bucuria pe care ţi-o dau tinereţea şi începutul de drum în viaţă, ca femeie.

Ceea ce se întâmplă, însă, de când a apărut Ştefan în viaţa mea, nu se aseamănă cu nimic, nici nu încerc o comparaţie cumva, pentru că ea pur şi simplu nu există.

Am ştiut din capul locului că bărbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreşit, marea mea dragoste.

Pentru mine, un om care a cunoscut atâţia ani un succes neegalat încă în meserie, nu a existat fericirea în adevaratul sens al cuvântului, până ce n-a scâncit puiul asta mic de faţă, răsărit din mine, în braţele mele“, a spus Andreea într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

A înşelat-o Bănică pe Andreea Marin cu Lavinia Pârva?

În octombrie 2011, Click! a scris despre o eventuală idilă între Ştefan Bănică junior şi Lavinia, ex-Spicy. Fosta solistă  a fost surprinsă intrând în scara în care artistul are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read