618x412_140195386049eaf564

una dintre cele mai dorite femei din România, iar asta o ştiu cel mai bine cei 20 de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor alături de Andreea Mantea, în incitantul reality show „Burlăciţa”, care va avea premiera în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Au doar două ore la dispoziţie să facă o impresie bună şi să treacă de primele eliminări din cadrul ceremoniei trandafirului, aşa că băieţii nu au pierdut vremea şi s-au pregătit cum au ştiut mai bine pentru întâlnirea cu Andreea.

Printre cadourile ingenioase pe care prentendenţii Burlăciţei i le-au pregătit acesteia se numără un căţeluş, o cască de motor, o pereche de porumbei albi, o carte, un sărut, un dans, o pereche de pantofi, dulciuri pregătite chiar de ei, dar şi un superb buchet de flori, făcut din peste 100 de trandadiri albi. Gabriel, concurentul din Galaţi, care a hotărât să o impresioneze astfel pe Andreea, a recunoscut că nu i-a fost uşor: „O să mă ţină minte. Chiar şi eu, care am o condiţie fizică bună, m-am simţit eliberat de o greutate enormă când i l-am oferit”, fapt care s-a şi demonstrat ulterior.

„Nu l-am putut ţine în braţe, la propriu!”, a mărturisit Andreea. Dacă va reuşi Gabriel să o impresioneze astfel pe frumoasa burlăciţă şi să treacă de prima ceremonie a trandafirului, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.