HomeMondenAmalia Nastase: "Ashton Kutcher este WOW. Arata foarte bine, este relaxat si...

Amalia Nastase: “Ashton Kutcher este WOW. Arata foarte bine, este relaxat si cool”

amalia-nastase

Amalia Nastase se Numara printer putinii romani care au avut sansa sa-si petreaca vacantele alaturi de staruri de la Hollywood, iar Amalia povesteste o astfel de experienta in exclusivitate la “D-Paparazzi”. Fosta sotie a lui Ilie Nastase isi aduce aminte de o vacanta petrecuta intr-o insula din Caraibe alaturi de Demi Moore, Ashton Kucther si Bruce Willis.

In timpul mariajului ei cu Ilie Nastase, Amalia a avut sansa de a cunoaste personal mai multe celebritati de la Hollywood, fie in turnee de tenis fie in timpul vacantelor. In exclusivitate pentru “D-Paparazzi”, Amalia isi aduce aminte de o vacanta petrecuta in insulele Turks si Caicos din Caraibe, acolo unde i-a cunoscut de Demi Moore, Ashton Kutcher si Bruce Willis.

“I-am cunoscut pe Ashton Kutcher cu Demi Moore si Bruce Willis la un loc. Erau intr-o vacanta, erau foarte relaxati. One big happy family. Bruce era impreuna cu iubita lui, Demi era cu Ashton, insa pareau sa fie toti buni prieteni. Avand in vedere ca atrageau atentia oriunde mergeau am remarcat ca au reusit sa pastreze un dram de normalitate. Erau foarte simpli, decenti, fara aere de mari vedete”, isi aminteste Amalia Nastase.

Cat despre impresiile personale, Amalia a fost impresionata de frumusetea lui Demi Moore, de jovialitatea lui Ashton Kutcher si de calmul lui Bruce Willis.

“Demi Moore este o femeie foarte frumoasa. Are 50 de ani, insa arata ca o fata de 27 de ani. Are mare grija de ea, iar acest lucru se vede. Are picioare frumoase, un par frumos, un ten impecabil”.

“Ashton este WOW. Ce vedeti la televizor plus ceva mai mult. Arata foarte bine, este haios, cool, relaxat”, continua Amalia.

“Bruce Willis nu este deloc fioros, asa cum pare in filme. Este relaxat si foarte calm. Nu ma asteptam sa fie asa un om calm”.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read