HomeMondenAdriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au refacut viata cu tinerei! 16, respectiv,...

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au refacut viata cu tinerei! 16, respectiv, 7 ani sunt diferentele de varsta!

adriana-bahmuteanu-silviu-prigoana-iubiti

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par sa isi gasit linistea in bratele unor parteneri cu mult mai tineri decat ei. Omul de afaceri se iubeste cu Ramona Cadar, cu 16 ani mai tanara, iar fosta lui sotie cu Mihai Popescu, un barbat cu sapte ani mai tanar decat ea.

La cateva luni de la divort, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par sa isi refacut vietile alaturi de parteneri cu varste mult mai „fragede”.

Omul de afaceri are o idila cu Ramona Cadar, medic si asistent universitar in varsta de 34 de ani, cu 16 ani mai tanara decat el. Conform Click, cei doi s-au mutat deja impreuna in vila in care Prigoana locuia pana anul trecut alaturi de Adriana si de copiii lor. In plus, Honorius, baiatul cel mai al lui Prigoana, pare sa o fi acceptat rapid pe Ramona in familia lor.

„Ramona este o prezenta foarte placuta, o femeie calma si cu bun simt. Silviu s-a atasat de ea. O suna de foarte multe ori pe zi, iar cand nu este prin preajma lui, ii simte lipsa”, a declarat o sursa pentru Click.

In acest timp, Adriana Bahmuteanu se bucura de o poveste de dragoste alaturi de Mihai Popescu (31 de ani), cu sapte ani mai tanar. Cei doi sunt impreuna de trei luni si locuiesc deja in aceeasi casa, alaturi de cei doi copii ai Adrianei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read