HomeMondenAdela Popescu promoveaza inelul contraceptiv

Adela Popescu promoveaza inelul contraceptiv

Adela Popescu este adepta unei metode contraceptive despre care vorbeste fara retinere, in dorinta de a o promova. Este vorba de inelul contraceptiv.

Adela Popescu declara ca a renuntat la alte metode contraceptive in favoarea uneia de care este foarte multumita. Este vorba de inelul contraceptiv despre care actrita are numai cuvinte de lauda.

Pana sa devina mama, cel mai probabil alaturi de iubitul ei, Radu Valcan, Adela spune ca se bucura de beneficiile actului sexual folosind acest inel.

“Ne plac copiii si ne dorim sa trecem la pasul urmator. Nu stiu însa când va veni acea zi, dar cu siguranta va reprezenta un moment de maxima intensitate. Ca femeie este bine sa fii pregatita fizic si psihic pentru aceasta etapa.

Personal, am ales sa folosesc inel contraceptiv. Este o varianta care mi se potriveste perfect: este usor de folosit si se aplica o data pe luna, motiv pentru care nu stau stresata zilnic.

Intr-un fel, ritmul alert din fiecare zi ma obliga sa am cât mai putine activitati care presupun termene limita. De aceea, chiar în privinta contraceptiei am ales ceva care sa se potriveasca stilului meu de viata” a declarat Adela pentru revista The One.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read