HomeModa barbatiCele mai intalnite greseli in tinuta unui barbat

Cele mai intalnite greseli in tinuta unui barbat

Un detaliu cât de mic pe care nici nu îl iei în seamă îți poate ruina toată ținuta , iar o dată cu ținta și trăsăturile care scot în evidență personalitatea.

Iată 8 greșeli de stil în capcana cărora pică domnii în viața de zi cu zi :

jFonrJAGMu1. CAMASA CU GULER ONDULAT

În timp, gulerul cămășii își pierde forma inițiala, fermă și devine moale. Când colțurile gulerului încep să se îndoaie luând forma unei bărcuțe, este clar că e timpul pentru reînnoirea garderobei la capitolul cămăși.

 

EBtj8Fjk872. PANTALONI PREA SCURTI SAU PREA LUNGI

Pantalonii trebuie să aibă măsura potrivită și punct! Care e mărimea corectă la lungimea pantalonului ? Simplu! Tivul pantalonului poate ajunge până la minim 3 centimetri de podea, însă în niciun caz nu trebuie să o atingă.

3. PIELEA LA VEDERE

Un tricou cu răscroitură în “V” mult prea adanca arată rareori bine. Fie ca vor să își arate părul de pe piept sau pectoralii, aceasta nu este o soluție. În schimb, și combinațiile greșite dintre un tricou și o cămașă purtată pe deasupra pot ruina întreaga ținută a unui bărbat.

4. CRAVATA NEINSPIRATA

Cravata care trece de curea sau care ajunge doar deasupra buricului este alegerea cea mai proastă cu putință. Ca să aibă măsură potrivită, ea trebuie să atingă partea de sus a curelei.

wpid-6y1h4dj6fy.png5. SOSETE NEPOTRIVITE

Una dintre cele mai flagrante greșeli de fashion pe care o fac bărbații este culoarea șosetelor. Trebuie ținut cont că șosetele albe sunt doar pentru încălțămintea sport, iar cele închise merg bine cu un costum. Șosetele nu trebuie potrivite la pantofi, ci ele trebuie să aibă o nuanță apropiată cu cea a pantalonilor

6. CAMASI PE DINAFARA

O cămașă care acopera posteriorul trebuie neapărat purtată în pantaloni. Pentru un look mai casual, o cămașă poate fi purtată peste pantaloni, cu condiția ca lungimea ei să acopere jumătate din fund, dar să nu fie mai scurtă de atât.

7. CUREA NEPOTRIVITA

O atenție deosebită trebuie acordată și curelei, care trebuie potrivită cu pantofii. Spre exemplu, un costum bleumarin, cu pantofi negri și curea maro nu este deloc o combinație bună.

8. PREA MULT PARFUM

Prea mult parfum dă mai rău decât deloc. Cei care vor să miroasă bine trebuie să știe că un strop de parfum este suficient pentru a atrage atenția.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read