HomeModa barbatiCele 10 parfumuri de top pentru barbati 2014 - 2015

Cele 10 parfumuri de top pentru barbati 2014 – 2015

Magazine recomandate: FashionUP.ro ; Boutique Mall

Seducator? Sa intoarca captete? Masculin? Fresh? Persistent? Intens? Ce-si doresc barbatii, cu adevarat, de la un parfum?

Cu siguranta, prima alegere a unui barbat in materie de parfumuri tine de cat de proaspat este parfumul, cat de persistent este si cat este capabil sa intoarca capete!

Pentru a fi in pas in materie de parfumuri va voi prezenta cele 1o parfumuri de top pentru barbati 2014 – 2015:


10 .ANGEL THIERRY MUGLER

10. Angel Thierry Mugler

                                  Nu este de mirare ca parfumul pentru barbati Angel Thierry Mugler este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru barbati din anul 2014. Este intens, persistent si este disponibil in patru variante cu arome diferite: menta, cafea, caramel si levantica.


9. GUCCI GUCCI

                 Gucci Gucci este unul dintre cele mai cumparate parfumuri pentru barbati datorita compozitiei sale unice de note de bergamota, chiparos, tamaie cu miros de violeta, iasomie, frunze de tutun, patchouli si ambra. Este un parfum care inspira incredere, masculinitate si rafinament.

9. Gucci Gucci


8. DSQUARED2 HE WOOD

8. DSQUARED2 He Wood

          Si DSQUARED2 He Wood este un parfum intens, care se deschide cu notele de top, care sunt de violete, continua cu notele de mijloc sau de inima, care sunt de cedru si vetiver, si se stabilizeaza cu notele de baza, care sunt de ambra, vanilie, brad si mosc.


7. KENNETH COLE REACTION

Pentru ca Kenneth Cole Reaction este disponibil in mai multe arome fructate, mii de barbati din intreaga lume il folosesc!

7. Kenneth Cole Reaction


6.  ROCHAS ROCHAS MAN

6. Rochas Rochas Man

   Rochas Rochas Man este un parfum oriental, vanilat, care se deschide un notele de top, care sunt de bergamota, lavanda si tonuri verzi, continua cu notele de mijloc sau de inima, care sunt de mocca, iasomie, ambra si vanilie, si se stabilizeaza cu notele de baza, care sunt de lemn de santal si cedru.


5. JUICY COUTURE DIRTY ENGLISH

5. Juicy Couture Dirty English

     Juicy Couture Dirty English a fost creat special pentru “baietii rai”, irezistibil de fermecatori, care traiesc pentru moment, intr-un ritm rapid si nebun.


4.  CALVIN KLEIN ETERNITY

Calvin Klein Eternity este dedicat barbatilor maturi, care stiu ce vor!

4. Calvin Klein Eternity


3. CHANEL ALLURE HOMME SPORT

3. Chanel Allure Homme Sport

Disponibil in sticluta de 50 de ml, de 100 de ml si de 150 de ml, Chanel Allure Homme Sport este un parfum cu adevarat deosebit.


2. BVLGARI BULGARI AQVA POUR HOMME

Bvlgari Bulgari Aqva Pour Homme este un parfum foarte persistent si intens. Doar cateva picaturi si deja intoarce capete!

2. Bvlgari Bulgari Aqva Pour Homme


1. GUERLAIN FOR MEN EAU DE TOILETTE SPRAY

1. Guerlain for Men Eau De Toilette Spray

Guerlain for Men Eau De Toilette Spray este cel mai popular parfum din lume. Daca vrei sa afli de ce, mai bine incearca-l!

Magazine recomandate: FashionUP.ro ; Boutique Mall

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read