399357-1366x768

Ma intalneam cu prietena mea de un an, si in cele din urma am decis sa ne casatorim. Parintii ne ajutau prin orice mijloace, prietenii mei ne-au sustinut. Dar iubita? Iubita era frumoasa ca din poveste! Singurul lucru care ma punea in incurcatura a fost sora ei mai mica. Ea avea 20 de ani, purta fuste scurte, tricouri stramte cu decolteuri mari.Si intotdeauna se apleca cand se alfa langa mine, demonstrandu-si chiloteiei. Sunt sigur ca nu se apleca intamplator, pentru ca nu facea asta in fata altcuiva.

Intr-o zi frumoasa, m-a sunat si mi-a cerut sa vin sa ne uitam la invitatiile pentru nunta. Cand am ajuns, ea era singura. Ea mi-a spus ca in curand voi fi casatorit, dar ea ma doreste si are sentimente fata de mine pe care ea nu le poate depasi, si a spus ca vrea sa faca dragoste cu mine doar o singura data inainte de a ma casatori.

Am fost teribil de surprins si nu stiam ce sa-i spun. Ea a spus: “Eu urc la etaj, si tu, daca vrei, vino sus la mine in camera si ia-ma!” , eram socat. Am stat cu uimire cand ea a urcat pe scari. Urcand sus, ea si-a scos chiloteiei si i-a aruncat spre mine. Am stat pentru o clipa, apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa . Am deschis usa, am iesit din casa si m-am indreptat spre masina mea …

Viitorul meu socru statea cu ochii plini de lacrimi, m-a imbratisat si a spus: – “Suntem foarte fericiti ca ai trecut acest mic testulet, acum stim ca nu exista un barbat mai potrivit pentru fiica noastra! Bine ai venit in familia noastra!”.

Morala acestei istorii : lasati intotdeauna prezervativele in masina ;)

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.