HomeDIVERSE Ma intalneam cu prietena mea de un an si in cele...

Ma intalneam cu prietena mea de un an si in cele din urma am decis sa ne casatorim

399357-1366x768

Ma intalneam cu prietena mea de un an, si in cele din urma am decis sa ne casatorim. Parintii ne ajutau prin orice mijloace, prietenii mei ne-au sustinut. Dar iubita? Iubita era frumoasa ca din poveste! Singurul lucru care ma punea in incurcatura a fost sora ei mai mica. Ea avea 20 de ani, purta fuste scurte, tricouri stramte cu decolteuri mari.Si intotdeauna se apleca cand se alfa langa mine, demonstrandu-si chiloteiei. Sunt sigur ca nu se apleca intamplator, pentru ca nu facea asta in fata altcuiva.

Intr-o zi frumoasa, m-a sunat si mi-a cerut sa vin sa ne uitam la invitatiile pentru nunta. Cand am ajuns, ea era singura. Ea mi-a spus ca in curand voi fi casatorit, dar ea ma doreste si are sentimente fata de mine pe care ea nu le poate depasi, si a spus ca vrea sa faca dragoste cu mine doar o singura data inainte de a ma casatori.

Am fost teribil de surprins si nu stiam ce sa-i spun. Ea a spus: “Eu urc la etaj, si tu, daca vrei, vino sus la mine in camera si ia-ma!” , eram socat. Am stat cu uimire cand ea a urcat pe scari. Urcand sus, ea si-a scos chiloteiei si i-a aruncat spre mine. Am stat pentru o clipa, apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa . Am deschis usa, am iesit din casa si m-am indreptat spre masina mea …

Viitorul meu socru statea cu ochii plini de lacrimi, m-a imbratisat si a spus: – “Suntem foarte fericiti ca ai trecut acest mic testulet, acum stim ca nu exista un barbat mai potrivit pentru fiica noastra! Bine ai venit in familia noastra!”.

Morala acestei istorii : lasati intotdeauna prezervativele in masina ;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read