HomeIncaltaminte ZorileStore.ro vine cu reduceri de pana la 60% de Black Friday...

ZorileStore.ro vine cu reduceri de pana la 60% de Black Friday

black-friday-la-zorilestore-ro-cu-reduceri-de-20-1fa1413a2d678156e2-733-0-1-95-1

Black Friday, ziua de shopping la preturi foarte mici care vine in US dupa Thanksgiving Day, apartine traditional marilor retaileri offline. Cele mai vizate lanturi de magazine sunt Walmart, Best Buy, Target, Macy’s. La noi, “vinerea neagra a cumparaturilor” a fost adoptata la inceput de magazinele electro online. Anul acesta insa gama magazinelor s-a extins si la noi.

Zorile Store, un magazin online din zona fashion despre care am mai scris, pregateste o mare campanie de vanzari pe 23 noiembrie, ziua oficiala pentru Brack Friday in 2012. Cu discount-uri cuprinse intre 20 si 60% pentru toate produsele de pe site, chiar si pentru cele din colectia recenta, site-ul isi va schimba aspectul pentru cateva zile si va permite vizualizarea articolelor in sistemul 360 de grade, purtate de modele umane. Asa ne facem o idee mai buna despre felul in care arata produsele.

Black Friday la Zorile Store va fi un eveniment care se va intinde pe parcursul intregului weekend. Ofertele vor fi lansate pe 23.11.2012, ora 00:00, si se vor inchide pe 25.11.2012, orele 23.59.

Magazinul vinde articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la branduri precum Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read