HomeIncaltaminteReduceri incaltaminte sport pentru studenti

Reduceri incaltaminte sport pentru studenti

Ai inteles bine, daca esti student poti beneficia acum de 10% discount la comanda ta. Aplica la programul nostru si ia-ti reducerea meritata.

Viata de student poate fi grea, in special cand vine vorba de fluxul de numerar.

Anii de studentie sunt despre tine si experientele tale. Sunt despre noptile albe, distractiile memorabile si mandria pe care o ai cand iei o nota buna la un examen, la materia care ti-a dat cosmaruri.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Dar sunt si despre acomodarea cu viata de adult responsabil, care trebuie sa-si poarte singur de grija si sa-si administreze singur finantele. Pana acum, probabil ca nu ti-ai dat seama cat de dificil este sa imparti o suma fixa pentru carti, iesiri cu prietenii, facturi, mancare si alte nevoi la fel de importante.

Nu trebuie sa faci compromisuri si sa renunti la perechile de sneakers la care visezi din cauza bugetului limitat. Acum poti sa te bucuri de ele, fara riscul de a ramane cu prea multa lună la sfarsitul banilor. Acestea fiind spuse, suntem incantati să iti oferim o reducere de 10% la comanda ta.

Ce trebuie sa faci?

Foloseste codul STUDIEZ# la finalizarea comenzii, apoi trimite-ne la adresa broxo@broxo.ro o copie a carnetului tau valabil si stampilat. Reducerea ta va fi validata în maxim 12 ore si vei primi o confirmare inapoi prin e-mail.

Termeni si conditii:

Discountul se aplica atat pentru produsele cu pret intreg cat si pentru produsele la pret redus. Aceasta oferta nu poate fi cumulată cu alte oferte sau Vouchere Cadou. Ne rezervam dreptul de a refuza carnete de student cu informatii sau fotografii neclare, ori carnete pe numele altor persoane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read