HomeIncaltaminteAceasta este cea mai frumoasa colectie de pantofi din sezonul primavara-vara 2014

Aceasta este cea mai frumoasa colectie de pantofi din sezonul primavara-vara 2014

Cand spui Christian Louboutin spui in primul rand arta. Apoi iti vin in minte colectii de pantofi senzationali, tocuri impresionante, sex-appeal si feminitate. Noua colectie pentru sezonul de primavara 2014 este mai extravaganta si creativa ca niciodata.

Cea mai noua linie de pantofi Louboutin a ridicat moda la un alt nivel, designerulul avand ca surse de inspiratie mai multe perioade din arta, de la formele alungite specifice artistului suprarealist Leonor Fini, pana la imprimeurile florale pe satin inspirate din suprarealism.

Pantofi multicolori Pantofi cu dungi

Indrazneata, plina de culoare si sclipitoare, colectia de primavara Louboutin iese din tipare. Notabile sunt ghetele albe cu tinte in tonuri pastelate, pantofii cu taieturi complicate de laser, incaltarile din piele cu design de tip mozaic, dar si cele din satin cu imprimeuri florale. Preturile incaltarilor Louboutin incep de la 445 euro pentru modelul Pigalle si pot ajunge pana la 1.465 euro pentru modelele mai elaborate, cum ar fi botinele albe cu tinte colorate.

Pantofi nude cu model Pantofi stiletto nude
Ghete cu buline multicolore Sandale colorate

Odata cu lansarea colectiei, designerul a dezvaluit si campania realizata de Peter Lippmann, ce are ca sursa de inspiratie tablourile unor pictori celebri. Fotograful si artistul Lipmann a fost cel care a folosit picturile impresioniste ca decor pentru campania Louboutin si a transpus accesoriile in opere de arta.

Vincent Van Gogh, Claude Monet, Camille Pissarro, Cezanne, Brueghel si Henri Fantin-Latour sunt artistii care au folosit florile ca element central in picturile lor si au fost alesi ca inspiratie pentru campania “Pantofii Christian Louboutin, opere de arta” din primavara aceasta.

Pantofi Louboutin Chrisitan Louboutin
Noua campanie Louboutin Christian Louboutin

Christian Louboutin este un renumit designer francez care a readus pantofii cu toc inalt la moda in perioada 1990 – 2000, creand zeci de stiluri de pantofi cu tocuri inalte de 12 centimentri sau mai inalte. Din 1992, el a incorporat in creatiile sale talpile rosii lacuite, care au devenit semnatura lui specifica, scopul sau fiind acela de a face o femeie sa se simta sexy si de a-i alungi picioarele cu ajutorul creatiilor sale pe cat de mult posibil.

Tie iti place noua colectie de pantofi semnata Christian Louboutin?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read