HomeIncaltaminte5 idei de tinute chic cu tenisi

5 idei de tinute chic cu tenisi

tenisi_58930605-696x464

Tenișii sunt un tip de încălțăminte ce vor fi mereu la modă, așa că îndrăznește să îi porți în combinații casual, extravagante sau sport. Chiar dacă consideri că nu ești adepta acestui stil de încălțăminte sau că nu ți se potrivește, după ce vei analiza multitudinea de variante în care pot fi purtați tenișii, vei găsi cel puțin o ținută care să îți placă.

1. Teniși în combinație cu denim

Una dintre cele mai „cuminți” ținute cu teniși este cea în care îi asortăm cu denim (pantaloni, cămăși sau jachete). Putem opta pentru jeansi skinny, drepți, boyfriend, evazați, cămăși de diferite modele. Oricare din aceste elemente asortate cu o pereche de teniși clasici în alb negru te vor face să arăți ușor diferit de restul lumii. Dacă vrei să îi dai ținutei tale o notă veselă, asortează denimul cu teniși colorați.

2. Îmbrăcăminte rock/punk cu teniși

La polul opus, este o ținută cu un aer rock/punk. Dacă ai în dulap o cămașă în carouri, jeansi negri și o geacă din piele cu ținte și catarame, nu îți mai rămâne decât să încalți o pereche de teniși al negru sau orice altă culoare îți place. Dacă vrei să ieși în evidență, înlocuiește pantalonii lungi cu pantaloni scurți, pe sub care ți-ai pus ciorapi. Și dacă ciorapii sunt rupți intenționat pe alocuri, ai o ținută punk veritabilă.

3. Rochițele cu teniși

Pentru un stil feminin, poartă o rochie scurtă cu imprimeu floral și teniși. Culoarea încălțămintei încearcă să o asortezi cu unul din elementele de pe rochie. Peste rochie poți purta o geacă din piele, neagră, cu ținte. Dacă nu îți plac rochițele scurte, ai varianta unei rochii lungi, largă la care să îți pui o pereche de teniși.

4. Îmbrăcăminte sport cu teniși

Dacă ești adepta unui stil sport, tenișii se potrivesc de minune în combinație cu pantaloni de trening. Ai grijă să fie pantaloni de trening la modă și să îi porți doar când mergi la sala de sport sau la o plimbare în natură.

5. Tinute office cu teniși

Dacă jobul tău nu presupune o ținută office, sobră, îți poți permite să porți tenișii când mergi la serviciu. Ai nevoie de o pereche de pantaloni creion, un tricou sau o cămașă clasică, într-o singură culoare și un sacou. De asemena, pantalonii pot fi înlocuiți și de o fustă, fie fargă, fie pe corp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read