HomeFrumuseteIngrijire corporalaSynergy, ser si capsule anti-aging

Synergy, ser si capsule anti-aging

synergy_300x600px_66990_1401792203Obiectivul Ivatherm este sa gaseasca solutii ideale pentru toate problemele diferitelor tipuri de piele, iar mentinerea aspectului tanar al pielii este preocuparea permanenta a femeilor. Produsele Synergy sunt un amestec de uleiuri esentiale concentrate, obtinute prin presare la rece, cu acţiune intensă în regenerarea epidermică şi reducerea vizibilă a adâncimii şi numărului ridurilor. Ele redau supleţea, elasticitatea şi luminozitatea pielii mature. Pielea va arăta mai tânără şi mai sănătoasă.

Acceseaza chiar acum magazinul online Ivatherm!

Synergy Ser anti-aging

Uleiul din samburi de strugure este bogat în vitamina E şi are un puternic efect antirid.

Uleiul de Onagra, supranumit şi «La Primevere Du Soir»,are proprietăţi anti-rid, de revitalizare şi rehidratare a pielii. Este bogat în acizi graşi nesaturaţi Omega 3 şi Omega 6.

Commipheroline este un extras natural din arbore indian ce redă fermitate si volum pielii subtiate si fragilizate, netezeşte ridurile, actionând din interiorul epidermului, fără să afecteze sistemul hormonal.

Uleiul din seminţe de Baobab este un bun emolient care măreşte elasticitatea pielii.

Tego® Tumerone are acţiune anti-oxidantă semnificativă, reduce stresul oxidativ şiconferă tenului luminozitate şi uniformitate. Imbunatateste tonusul pielii.

Lipactive Inca Inchi este un ulei natural extras dintr-o plantă peruană, extrem de eficient în combaterea ridurilor. Intensifică regenerarea celulară, îmbunătăţeşte funcţia de barieră a pielii, menţine balanţa lipidică şi are rol protector. Extrem de bogat in acizi grasi nesaturati Omega 3, 6 si 9.

Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) este obţinut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziană şi are proprietăţi anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante şi hidratante. Mod de folosire: se aplică seara pe pielea curată a feţei şi gâtului, inaintea cremei de ingrijire.

Synergy Capsule Anti-aging

Este un supliment alimentar ce regenereaza, hidrateaza si mentine tineretea pielii din interior. Este o sinergie de uleiuri esentiale de Onagra, Bourrache si vitamina E care reda stralucirea si tineretea pielii.

Uleiul de Onagra este extras din planta cu acelasi nume originara din America de Nord, este regenerant si benefic pentru piele. El contine acizi grasi polinesaturati, acid linoleic si gama-linoleic ce regenereaza epiderma, redandu-i stralucirea. Imbogateste din interior pielea noastra, previne imbatrinirea si deshidratarea ei.

Uleiul de Bourrache este extras din fructele de Bourrache, un arbore originar din „Pays du soleil levant’’. Este bogat in acizi grasi esentiali ce contin acid gama-linoleic si acid linoleic (Omega 6), ce previn imbatrinirea pielii si formarea ridurilor, asigurand supletea si elasticitatea pielii.

Vitamnia E este un puternic si binecunoscut antioxidant. Mod de utilizare: 2 capsule pe zi administrate in timpul meselor, cu un pahar de apa. Produsele Synergy sunt recomandate femeilor incepand de la 30 ani, preocupate de mentinerea tineretii pielii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read