Buna! De ceva vreme am descoperit o solutie rapida de a scapa de monstri nedoriti. Astazi, dupa cateva ture bune de testare, te incurajez si pe tine sa incerci solutia asta minune. De cate ori nu ai patit sa te trezesti intr-una dintre cele mai importante zile cu cate un “musafir grobian” direct pe nas? Ei? Iti spun eu, de multe ori! Eu am invatat cum sa scap de nepoftiti in cateva minute. Citeste in continuare sa afli cum!

Dupa cum bine stii, acidul acetilsalicilc este, printre altele, o substanta anti-inflamatoare. In mod normal, administrarea se realizeaza pe cale orala. Insa cu totii stim ca nu ne ajuta de nicio culoare la inlaturarea cosurilor. Asa ca, unei minti stralucitoare i-a venit ideea sa o aplicam local. Zis si facut! Drept sa va spun, mari sanse de reusita nu-i dadeam bunei aspirine. Dar dupa ce-am inlaturat mascuta, mai ca nu m-am uitat la ingrediente sa vad daca nu o avea si un “strop de magie”!

Eu zdrobesc o pastiluta, o amestec cu un strop de ulei de palmier, masline sau ce gasesc prin casa si pe urma aplic pasta fix pe “nepoftit”. Indiferent cate mare si sfatos apare, se retrage sfios dupa tratamentul aplicat. Unii amesteca praful rezultat cu miere sau iaurt. Eu prefer varianta aceasta pentru ca pasta este foarte concentrata. In plus, aspirina usuca foarte tare tenul. In consecinta, nu recomand utilizarea ei pe toata suprafata dermului.

Cat despre timpul de actionare, prin mediul nostru virtual se speculeaza ca nu ar fi indicat sa o lasi (pasta) sa actioneze mai mult de 10-15 minute sau o jumatate de ora. Dar, avand in vedere ca dragii de noi o vom utiliza doar local, cred ca putem si mai mult. Eu am lasat-o si peste noapte. Depinde de tine!

Nu recomand utilizarea repetata deoarece, dupa cum am mai spus, irita si usuca foarte tare. De altfel nu o recomand persoanelor care au tenul foarte uscat. Nu o aplicati nici in zona ochilor. Si nici nu abuzati de ea! De aici, va descurcati! Sa imi spuneti si mie daca a functionat si pentru voi!

Pe data viitoare!

aspirina vietii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.