HomeDesigneriRazvan Ciobanu revine in moda! A lansat o linie de tricouri si...

Razvan Ciobanu revine in moda! A lansat o linie de tricouri si si-a marit buzele!

Razvan Ciobanu a socat in mai multe randuri atunci cand a aparut in public. Nici acum nu se abate de la regula, dupa o lunga absenta cauzata de probleme financiare.

Designerul si-a lansat o linie de tricouri iar la eveniment a afisat un look excentric. A incaltat ghete cu toc inalt si si-a modificat aspectul buzelor, marindu-le cu acid hialuronic.

Despre noile lui tricouri, Razvan spune ca pot fi purtate alaturi de rochii de seara si cu pantaloni skinny si pantofi eleganti.

“Nu as fi intrat in faliment daca nu eram ajutat oarecum… In afara de moda, celelate inginerii ale mele au cazut total. In momentul ala m-am blocat. Nu am mai fost in stare nici sa muncesc, nici sa ma concentrez”, povesteste Razvan despre momentul falimentului din vara 2009.

Razvan Ciobanu a traversat o perioada nefasta. A avut probleme financiare grave si s-a confruntat cu consumul de droguri.

“In prima faza am pierdut casa in care locuiam, a fost luata dintr-o greseala si din pricina unor acte nefacute la tipul lor. Nu am avut putere sa ma lupt in niciun fel. Surpriza a venit din partea unor buni prieteni care detineau casa respectiva. A urmat cu masinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind facute pe firma lui. A urmat o depresie lunga.

In septembrie-octombrie eram ca o leguma. Am zacut mai bine de doua luni la o prietena de-a mea care nu imi mai este acum prietena. Nu ma puteam concentra la nimic”.

Nici la aproape doi ani de la acele momente, designerul pare sa nu inteleaga ce anume s-a intamplat si a cui e vina.

“Nu pierderile materiale te afecteaza foarte tare ci lucrurile pe care nu le intelegi. Nu puteam avea un dialog cu nimeni. Cu siguranta am greselile mele, iar in mintea lor exista un raspuns pentru care au reactionat asa. Mi-a fost greu sa judec orice. Cele mai complicate intrebari la care nu gasesti raspunsul au fost ‘dar de ce?’. Nici acum nu am un raspuns insa nu ma mai intreb la fel de des de ce”, declara Ciobanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read