HomeDesigneriNecazurile continua pentru John Galliano! Afla ce a patit acum “designerul renegat”!

Necazurile continua pentru John Galliano! Afla ce a patit acum “designerul renegat”!

Dupa ce a fost acuzat de antisemitism si concediat de la Dior, John Galliano a ajuns “designerul renegat”, cu care nimeni nu isi mai doreste sa aiba a face. Iata ca Galliano pierde acum si Medalia Legiunii de Onoare, care i-a fost acordata pentru contributia sa in domeniul modei haute couture.

Dupa un urias scandal de antisemitism, care s-a lasat cu un proces si concedierea de la Dior, iata ca necazurile continua pentru John Galliano.

Designerul a pierdut Medalia Legiunii de Onoare, in urma unui decret semnat de Presedintele francez Francois Hollande. Acesta primise medalia in anul 2009 pentru contributa sa in domeniul mode haute couture.

Galliano si-a pierdut functia de Director de Creatie la Dior in urma unor remarci antisemite facute intr-un bar din Paris . Dupa incident, acesta a precizat ca nu a gandit limpede si a pus comportamentul sau pe seama unei dependente de droguri si alcool. Galliano a urmat, apoi, un tratament de reabilitare.

Galliano se gandeste acum sa se mute de la Paris in Statele Unite, acolo este dorit ca designer la anumite case de moda, insa nimic nu este sigur in momentul de fata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read