Home Designeri Mirela Stelea, primul show din Romania! Admirata de Bogdan Stelea, Daciana si Victor Ponta si de peste 250 de invitati

Mirela Stelea, primul show din Romania! Admirata de Bogdan Stelea, Daciana si Victor Ponta si de peste 250 de invitati

0
Mirela Stelea, primul show din Romania! Admirata de Bogdan Stelea, Daciana si Victor Ponta si de peste 250 de invitati

mirela-stelea-prezentare-casablanca

Dupa doi ani de succes si prezentari de moda peste hotare, in Franta, Spania si Dubai , Mirela Stelea a sustinut aseara primul show de moda din Romania, prezentand in premiera noua colectie, “Casablanca”, sub privirile a peste 250 de invitati – oameni de afaceri, politicieni, ambasadori si vedete din showbiz.

Prezentarea de moda a avut loc in cadrul galei caritabile a fundatiei Scheherezade, prezentata de Irina Pacurariu si organizata la resedinta Ambasadorului Germaniei la Bucuresti, E.S. Dl. Andreas von Mettenheim, si care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru renovarea spitalului de copii “Sfanta Maria” din Iasi.

Mirela Stelea s-a alaturat pro bono acestei actiuni, asigurand un moment artistic de exceptie, in timp ce sotul ei, Bogdan Stelea, a oferit spre licitatie un tricou de fotbal cu autograf. Cei peste 250 de invitati au urmarit prezentarea celor 19 piese vestimentare din cadrul colectiei “Casablanca”. In primele randuri s-au aflat personalitati din sfera politicii, a afacerilor si diplomatiei, precum si vedete din showbiz. Astfel se face ca Mirela Stelea a fost aplaudata indelung de sotul ei, Bogdan Stelea, de Victor si Daciana Ponta, Mihaela Geoana, Luminita Popescu, Tania Budi, DJ Wanda, Ellie White, Doru Tinca, Giulia Nahmany, Daiana Anghel, Oana si Catinca Roman.

Mirela Stelea a readus atmosfera retro a anilor ’40-’50 pe podiumul de moda, atat prin eleganta tinutelor sale, cat si prin muzica speciala interpretata de artisti ai acelei perioade. Linia vestimentara include rochii vaporoase, din matase naturala, in pasteluri, dar si nude, din jerse in nuanta metalizata de auriu, precum si dantela fina. La finalul show-ului, designerul a iesit la rampa purtand o creatie speciala, o rochie care a atras multe complimente din partea invitatilor, lucrata manual pentru care s-au folosit aplicatii de paiete in cercuri suprapuse.

Prezentarea Mirelei Stelea, discursul presedintei Fundatiei Scheherezade, Wajiha Haris, si al gazdei evenimentului, Ambasadorul Germaniei la Bucuresti E.S. Dl. Andreas von Mettenheim, au fost urmate de o cina festiva in cadrul careia invitatii au putut licita obiecte oferite de personalitati si sa doneze bani, totul cu scopul de a renova in curand spitalul de copii “Sfanta Maria” din Iasi.

„Este o onoare pentru mine sa fiu parte a acestei manifestari, in special pentru ca stiu din proprie experienta cat de important este sa ai parte de ingrijiri medicale atunci cand ai urgenta nevoie.

De-a lungul timpului am trait o serie de experiente neplacute cand rude si prieteni de-ai mei au fost nevoiti sa parcurga sute de kilometri pentru a se trata in spitale dotate corespunzator. Asta deoarece unitatile medicale din apropierea lor nu beneficiau de aparatura medicala adecvata.

Este foarte important sa acordam atentie spitalelor din tara pentru ca de ele depinde soarta a milioane de oameni. Nu toti au posibilitatea de a veni la Bucuresti sau, mai mult, de a se trata in strainatate.

Spitalul ‘Sfanta Maria’ din Iasi are nevoie de renovare si dotare cu noi echipamente si sper ca acest eveniment sa ajute la imbunatatirea conditiilor de acolo. Trebuie sa investim in sanatatea copiilor nostri!”, a declarat Mirela Stelea.

Proiectul ce a stat la baza evenimentului, intitulat „Copiii fac bine”, se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Fundatia Scheherazade este o organizatie non-guvernamentala care are ca misiune ajutorarea copiilor, fara niciun fel de discriminare, prin realizarea de parteneriate cu autoritatile, mediul privat si societatea civila. Fundatia Scheherazade isi propune sa imbunatateasca calitatea serviciilor de sanatate si sa gaseasca parteneri pentru programele de protectie a copiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.