HomeDesigneriMirela Stelea incanta Emiratele Arabe! Isi expune creatiile, pentru a treia oara,...

Mirela Stelea incanta Emiratele Arabe! Isi expune creatiile, pentru a treia oara, la Dubai Bride Show!

Mirela-Stelea-Dubai-Bride-Show-2

Dupa ce in urma cu doi ani a facut furori cu o colectie vestimentara pe care a prezentat-o in cadrul Dubai Fashion week, iata ca in prezent Mirela Stelea se afla pentru a treia oara la cel mai mare targ de ceremonie din Orientul Mijlociu, Dubai Bride Show. Special pentru acest targ, Mirela Stelea a realizat colectii capsula de rochii de mireasa si rochii de cocktail, ideale pentru evenimentele speciale din viata fiecarei femei. Ea si-a propus ca prin acest eveniment sa deschida noi colaborari cu piete din Oman, Liban, China si India.

Mirela Stelea a revenit in Emiratele Arabe Unite si participa pentru a treia oara la cel mai mare targ de ceremonie din Orientul Mijlociu, Dubai Bride Show.

Designerul roman detine propriul stand in cadrul expozitiei de amploare vizitata de peste 45.000 de oameni din intreaga lume. Special pentru Dubai Bride Show, Mirela Stelea a realizat colectii capsula de rochii de mireasa si rochii de cocktail, ideale pentru evenimentele speciale din viata fiecarei femei. La fel ca si anul trecut, standul Mirela Stelea este decorat cu imagini din sedintele foto de campanie pe care designerul le-a realizat pentru colectiile sale.

“Piata din Dubai este una cu totul speciala. Exista un mix surprinzator de public, localnici care inca respecta traditiile vestimentare, dar care isi aleg haine moderne pentru evenimentele familiale, localnici care prefera hainele moderne, precum si turisti straini si femei de afaceri din alte tari care locuiesc in Dubai, deschise spre tot ce inseamna nou si in trend in moda. Dubai a fost dintotdeauna un loc special pentru mine. Am participat la Dubai Fashion Week acum doi ani, iar acum sunt pentru a treia oara la acest targ de ceremonie. Suntem abia în prima zi a evenimentului, insa reactiile sunt foarte bune”, declara Mirela Stelea.

Vestimentatiile designerului roman au fost pana in prezent disponibile in mai multe magazine din zonele turistice ale Dubai-ului. Mirela Stelea si-a propus ca prin acest eveniment sa deschida noi colaborari cu piete din Oman, Liban, China si India.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read