Home Designeri Mihai Albu creeaza “Mega structuri” pentru Fashiontv Summer Festival

Mihai Albu creeaza “Mega structuri” pentru Fashiontv Summer Festival

0

Cunoscut pentru creatiile sale avangardiste, Mihai Albu se va prezenta la Fashiontv Summer Festival cu o colectie de pantofi total atipica.

Colectia “Mega structuri” este una speciala, realizata de Mihai Albu pentru festivalul de moda care va avea loc la Grand Hotel Rex din Mamaia, intre 30 iulie si 1 august.

Supranumit arhitectul de pantofi, creatorul va prezenta o colectie avangardista, in care predomina formele nonconformiste, dar si elementele structurale, asezate intr-o simetrie… haotica!

Mihai Albu s-a alaturat numelor celebre pe care Scoala de Arhitectura le-a dat modei, alaturi de creatori celebri precum Tom Ford sau Gianfranco Ferre.

Pasiunea sa pentru studiul si designul de obiect este inca din primii ani de facultate, cand tanarul creator isi incepe calatoria in formele structurale si riguroase ale artei arhitectonice.

De atunci si pana in prezent fiecare colectie purtand semnatura designerului a fost o demonstratie de forme senzuale, sculptate riguros in linii studiate si structuri sofisticate, marcand stilul inconfundabil al casei Mihai Albu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.