HomeDesigneriMihaela Drafta – La Dolce Vita

Mihaela Drafta – La Dolce Vita

Joi, în incinta Radisson Blu Hotel a avut loc show-ul “La Dolce Vita by Mihaela Drafta”.

Evenimentul a marcat noua colecţie de toamnă-iarnă 2010-2011 realizată de către Mihaela Drafta, unul dintre cei mai experimentaţi designeri români, prezentă în această branşă din 1995.

Colecţia a fost inspirată de celebrul film “La Dolce Vita” de Federico Fellini, creatoarea încercând să surprindă prin aceasta temă excentricitatea şi eleganta atmosferei din anii `60.

La eveniment au fost prezente multe personalităţi precum designerul Cătălin Botezatu, modelul Monica Columbeanu sau actriţa de succes Diana Dumitrescu.

În cadrul prezentării a urcat pe podium şi Radu Valcan, care a revenit pe podium dupa mai mulţi ani în care a pus televiziunea pe primul loc.

În colecţia sa, Mihaela Drafta a întrebuinţat materiale precum latex, piele, tafta, broderii şi dantelerie menite să surprindă şi mai bine plenitudinea senzaţiilor încercate pe podium.

Colecţia de toamnă-iarnă 2010-2011 propusă de către Mihaela Drafta a cuprins multe din tendinţele momentului în modă precum volanele, lenjeria intimă purtata pe afară, pantofii platformă, detaliile de volum şi tăieturile drepte în stilul classy-office.

Un lait-motiv prezent pe podium au fost ochelarii de soare în stil retro, închişi la culoare şi combinaţiile de alb cu negru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read