HomeDesigneriCătălin Botezatu şi Bianca Draguşanu într-o ipostază fierbinte în pădurea Băneasa (Video)

Cătălin Botezatu şi Bianca Draguşanu într-o ipostază fierbinte în pădurea Băneasa (Video)

Paparazzii Ciao! i-au fotografiat pe Cătălin Botezatu şi Bianca Draguşanu intr-o ipostaza incendiara.

În ciuda temperaturii scazute, Bianca Draguşanu s-a lasat dezbrăcată de Cătălin Botezatu şi ce a urmat ţine de domeniul filmelor xxx.

Proaspăt întors de pe plaiurile îngheţate ale Antarcticii, Cătălin Botezatu a primit “antidotul” din partea Biancăi Draguşanu. Totul s-a petrecut în padure la Băneasa, la numai câteva grade peste 0.

Puţină pasiune bine exprimată, un gram de erotism şi intimitatea unei păduri au reuşit să îi ridice temperatura lui Cătălin Botezatu, mai ceva ca o oră de relaxare în jacuzzi.

Bianca Drăguşanu, experta in preludiu

Pentru că nu mai putea de dorul lui, Bianca a mers să îl ia pe Bote de la aeroport. Nerăbdătoare să îşi manifeste bucuria revederii, blonda nu a mai aşteptat să ajungă acasă şi l-a băgat pe Cătălin direct în padurea Băneasa.

“Bianca a venit sa ma ia de la aeroport si, pentru ca nu ne mai vazusem de vreo trei saptamani, mi-a zis sa opresc un pic in padure. Cand ajungeam acasa, trebuia sa ma apuc din nou de bagaje si sa plec la munte, singur, asa ca Bianca a profitat de drumul spre casa”, a spus Cătălin Botezatu, în cadrul matinalului de la Pro FM.

Îmbrăţişările şi săruturile lui Cătălin Botezatu au avut cu siguranţă efect asupra superbei blonde, care, deşi rămăsese aproape goală, parea să nu simtă frigul.

Cătălin Botezatu si-a venit în fire înainte să ajungă prea departe şi a invitato pe Bianca acasa să se bucure pe îndelete de revedere şi de intimitate totală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read