HomeAccesoriiCatalin Botezatu poarta bijuterii Kabbalah care sa-i aduca noroc in dragoste

Catalin Botezatu poarta bijuterii Kabbalah care sa-i aduca noroc in dragoste

Cumparand-bijuterii-la-fabrica-de-pietre-Eilat-de-la-o-vanzatoare-romanca1

In aceasta seara, de la ora 19:45, in cadrul emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, puteti urmari o ultima parte a calatoriei pe care Catalin Botezatu a facut-o in Israel. De data aceasta, echipa emisiunii l-a insotit pe Catalin la shopping de bijuterii Kabbalah.

“Iubesc diamantele si port bijuterii sofisticate”, declara raspicat Catalin Botezatu. Designerul insa nu poarta numai bijuterii scumpe ci si bijuterii simbol, precum sunt si cele Kabbalah.

“Nu imi cumpar numai diamante ci si bijuterii care simbolizeaza ceva, care reprezinta ceva. Acestea sunt cele care imi aduc aminte de o anumita stare sau de un anumit loc pe care l-am vizitat”, declara Catalin.

Bijuteriile Kabbalah se gasesc de cumparat online, click aici

“Kabbalah face bijuterii care iti aduc prosperitatea. Chiar daca spiritualitatea spune ca nu este bine sa te rogi pentru bani, ei bine, da… Eu am foarte multe bijuterii de genul acesta, care sunt foarte speciale. Poarta noroc in dragoste, afaceri si te protejeaza de energii negative”, continua Catalin. In Israel, Catalin si-a completat colectia de bijuterii Kabbalah cu cateva piese noi, care contin mai multe simboluri protectoare sau pamant sfant.

Totodata, Catalin Botezatu a cumparat si faimoasa piatra semipretioasa de Elat, designerul facandu-le cadouri coliere din piatra de Elat concurentelor de la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read