HomeDesigneriCatalin Botezatu, pe urmele Madonnei! Va fi ghid de Kabbalah in Israel?

Catalin Botezatu, pe urmele Madonnei! Va fi ghid de Kabbalah in Israel?

catalin-botezatu-zidul-plangerii

Catalin Botezatu planuieste ca in aceasta primavara sa devina ghid turistic Kabbalah pentru cei interesati sa descopere aceasta filosofie de viata in Israel. Designerul calca astfel pe urmele Madonnei, cea care este adepta Kabbalah si a generat trafic impresionant de oameni in Israel.

Catalin Botezatu a devenit, in urma cu ceva timp, adeptul filosofiei de viata Kabbalah, la fel ca marile vedete de la Hollywood precum Madonna, Britney Spears, Demi Moore sau Ashton Kutcher.

Designerul planuieste sa aiba o deplasare in Israel in aceasta primavara, ocazie cu care va deveni ghid pentru cei interesati sa descopere tainele Kabbalah.

Bijuteriile Kabbalah se gasesc de cumparat online, click aici

„Mi-am facut chiar si un tatuaj kabbalah cu semnificatii profunde. Vreau sa merg in Israel cu toti cei interesati, pentru a le arata locuri, a le face cunostiinta cu profesoara de Kabbalah a Madonnei. Va fi interesant, mai ales pentru doamne, pentru ca se vor bucura de bijuteriile specifice. Prima excursie o voi organiza imediat dupa Paste”, a declarat Catalin, pentru Click.

Centrul International si Spiritual Kabbalah, pe care si Madonna l-a vizitat, se afla in orasul Tzfat din nordul Israelului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read