404 Not Found


nginx
Catalin Botezatu: “Oricand pot avea un copil. Sunt inca viril” | FashionLife.ro
HomeDesigneriCatalin Botezatu: "Oricand pot avea un copil. Sunt inca viril"

Catalin Botezatu: “Oricand pot avea un copil. Sunt inca viril”

catalin-botezatu-turcia1

Aflat la Belek, in Turcia, Catalin Botezatu a imbinat utilul cu placutul. Celebrul designer roman a fost invitat sa-si prezinte colectia BIRDS la hotelul Titanic Deluxe Resort si a fost cazat in cea mai mare vila dintr-un hotel privat din lume. Christian Stan de la emisiunea “D-Paparazzi” l-a insotit pe Catalin Botezatu in Turcia, iar reportajul va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 19:45.

catalin-botezatu-turcia Catalin Botezatu a fost invitat, weekendul trecut, sa-si prezinte cea mai noua colectie, BIRDS, la hotelul Titanic Deluxe Resort din Belek, Turcia. Botezatu a facut show in fata a peste 3000 de persoane, iar organizatorii si reprezentantii agentiei Mr.Peter l-au cazat pe Catalin in cea mai mare vila privata a unui hotel din lume.

Vila, in care a locuit cu doar cateva saptamani inainte si Tiger Woods, are 2500 de metri patrati locuibili si 1000 de metri patrati pe exterior.

“Acest presidential suite sau castel are 2500 de metri patrati la interior si inca 1000 la exterior. N-am mai vazut asa ceva. Vila are 5 dormitoare, sauna uscata, hammam si baie turceasca, are un dressing urias de 100 de mp, iar la exterior piscina olimpica si un teren de golf. Pretul nu este unul mic, vila costa 10.000 de euro pe noapte”, declara Catalin Botezatu la “D-Paparazzi”.

Catalin Botezatu recunoaste ca are in comun cu Tiger Woods pasiunea pentru diversitatea in viata privata, designerul declarand ca nu poate sa fie barbatul unei singure femei.

“Cu totii avem nevoie de dragoste, iar faptul ca iti schimbi partenera nu este nimic rau. Daca iti mai gasesti si o nevasta care sa inteleaga lucrul acesta, atunci este cu atat mai bine. Mie imi place sa diversific peisajul. Nu cred in fidelitate absoluta. Asta nu inseamna ca nu poti iubi cu adevarat o singura persoana in viata”, mai spune Botezatu.

“Imi plac copiii si oricand pot avea un copil. Sunt viril din acest punct de vedere. Oricand se poate naste un mic Botezatu”, mai spune designerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read