HomeDesigneriCătălin Botezatu: “Monica este o fată cu şolduri late”

Cătălin Botezatu: “Monica este o fată cu şolduri late”

Designerul Cătălin Botezatu susţine că Monica Columbeanu a apărut în prezentările de modă doar cu intervenţii deoarece ea nu are deloc prezenţa unui manechin.

Cătălin a folosit-o şi el în câteva prezentări, cu toate că o considera “o femeie cu solduri late“. Totuşi s-a găsit o soluţie pentru a defila pe podiumurile din toată ţara.

“Ii pui mai mult machiaj, mai multe palarii pe cap sa nu se vada cat de naspa e si o scoti”, declara Botezatu.

Catalin Botezatu este una dintre puţinele persoane care au avut curajul să îşi spună părerea când vine vorba de Monica Gabor (actuala Columbeanu), nu s-a ascuns după deget şi a criticat-o ori de câte ori a avut ocazia. Pe langa faptul ca Monica nu se prezintă ca un manechin adevarat, nici prestaţiile sale de pe podium nu sunt excelente.

Un exemplu ar fi una dintre prezentările lui Cătălin Botezatu, unde Monica a fost „invitata“ să încheie show-ul designerului. Aceasta s-a împiedicat în rochia pe care o purta, spre amuzamentul celor din sală, dar ţi al soţului sau, Irinel Columbeanu, aflat şi el undeva în public.

Catalin Botezatu recunoaşte ca a invitat-o pe Monica Columbeanu în prezentările lui pentru că aşa a trebuit. „Am avut-o pentru că trebuie să fie acolo“, spune Botezatu.

Designerul îşi păstrează părerea despre soţia a miliardarului Irinel Columbeanu: „Ea nu este o frumuseţe. Este o fată cu şolduri late. Cu o frumuseţe de femeie normală“, declară Botezatu.

Monica Columbeanu nu l-a jignit însă doar pe Cătălin Botezatu. În viziunea acesteia nici o femeie nu e frumoasă: manechinele lui Bote sunt mici şi grase, Anna Lesko nu stie să cânte, Nicoleta Luciu are sânii moi, iar Andreea Bălan este o fiţoasă complexată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read