HomeDesigneriCatalin Botezatu ignora sfaturile medicilor: “Mi-e frica sa nu mor pe masa...

Catalin Botezatu ignora sfaturile medicilor: “Mi-e frica sa nu mor pe masa de operatie!”

Catalin Botezatu a trecut zilele trecute printr-un nou preinfarct. Chiar daca medicii se arata ingrijorati si spun ca urmatorul i-ar putea fi fatal, designerul se incapataneaza si nu se opereaza la inima pentru ca ii este teama sa nu moara pe masa de operatie.

Catalin Botezatu ignora cu incapatanare sfatul medicilor. Acestia se arata ingrijorati de sanatatea designerului dupa ce acesta a suferit un nou preinfarct, pe cand se afla in Turcia, odata cu filmarile pentru „Next Top Model”.

Catalin a fost internat doua zile intr-un spital din Ankara si a fost externat abia dupa ce medicii s-au asigurat ca poate reveni pe platourile de filmare in siguranta. Cu toate acestea, nu este primul preinfarct din viata lui, iar urmatorul, spun ei, i-ar putea fi fatal.

Specialistii ii recomanda o operatie de by-pass la inima, insa designerul refuza cu incapatanare sa apeleze la aceasta interventie.

“Doctorii mi-au zis ca as avea nevoie de un by-pass la inima, dar imi e frica sa nu mor pe masa de operatie”, a declarat Boteatu pentru Libertatea.

Nu este pentru prima data cand Catalin Botezatu se confrunta cu probleme de sanatate. Designerul a amai suferit doua preinfarcturi, tot din pricina oboselii si a problemelor din viata personala.

Dupa ultimul preinfarct, medicii i-au montat, pentru o perioada de timp, un aparat care ii monitoriza activitatea cardiaca si transmitea rezultatele prin satelit direct la spital. Astfel ca, in cazul in care designerul se simtea rau, ei aflau instantaneu acest lucru si stiau incotro sa se indrepte pentru a-l asista medical.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read