HomeDesigneriCatalin Botezatu, ales de americani pentru a desemna cea mai frumoasa concurenta...

Catalin Botezatu, ales de americani pentru a desemna cea mai frumoasa concurenta Miss Diaspora Models International

Catalin-Botezatu-23

Catalin Botezatu va avea dificila misiune de a alege doar o singura castigatoare dintre cele 20 de finaliste ale concursului Miss Diaspora Models International, ce va avea loc la Sibiu in data de 12 iulie 2013. Designerul, cu activitate de peste 30 de ani in sfera modellingului si a modei, a fost alegerea optima a organizatorilor americani pentru a le evalua pe cele 20 de modele intrate in marea finala a competitiei.

Botezatu va fi prezent la Sibiu pentru a le cunoaste pe finaliste si va asista la spectacolul pus in scena in Piata Mare urmand ca la final sa decida, alaturi de ceilalti membri ai juriului, cine va castiga competitia. Pentru Miss Diaspora International Models, Catalin Botezatu va sosi in tara direct de la Saint Tropez, acolo unde urmeaza sa puna in scena un show de moda.

„Inca nu le-am cunoscut pe finalistele concursului, dar va fi suficient sa le urmaresc pe scena pentru a-mi da seama care are sanse sa primeasca marele titlu anul acesta. Am auzit de acest concurs de frumusete inca din 2008 de cand am participat pentru prima data la New York Couture Fashion Week. Am avut intre timp ocazia sa am in prezentarile mele foste concurente de la Miss Diaspora International Models. Sunt incantat ca acest eveniment ajunge in Romania, la Sibiu, orasul de care m-am indragostit si unde imi petrec sarbatorile de iarna, dar si multe weekenduri”, declara Catalin Botezatu.

Finalistele editiei 2013 vor sosi in Sibiu cu o saptamana inaintea finalei si vor intra intr-un cantonament de pregatire, descoperind cu aceasta ocazie traditiile si valorile culturale ale tarii noastre.

Afis Miss Diaspora Models International

Proiectul va promova astfel Romania, si Sibiul in mod special, ca destinatie turistica si culturala la nivel international in Statele Unite ale Americii si in toate tarilor ale caror reprezentante intra in competitie.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport si pana la finalul evenimentului, modelele vor fi insotite de camerele de filmat, inregistrarile urmand sa fie incluse intr-un documentar ce va putea fi urmarit ulterior de telespectatori din intreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate in fata si in interiorul celor mai reprezentative locatii cu potential turistic din Sibiu si din imprejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicatie care va fi promovata in tarile de origine ale participantelor.

Miss Diaspora International Models este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read