HomeDesigneriCătălin Botezatu a luat, la Cannes, micul dejun cu Penelope Cruz

Cătălin Botezatu a luat, la Cannes, micul dejun cu Penelope Cruz

Cătălin Botezatu a fost invitat special de către Chivas Romania pentru a participa la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Alături de Irina Florea (Brand Manager Pernod-Ricard), Corina Barladeanu (2activePR), Andreea Esca şi Andi Moisescu, desigerul Cătălin Botezatu a participat la festivităţile organizatepe insorita Coasta de Azur, a luat parte la vizionarea unor filme de marca, aflate în competiţia festivalului şi a întâlnit vedete de prim rang de la Hollywood.

Cătălin Botezatu, în calitate de ambasador MUMM, a avut parte de aceeaşi primire ca şi starurile de film. A stat la Hotel Martinez, fiind cazat pe acelasi etaj cu Penelope Cruz şi Eva Hertzigova.

La micul dejun s-a întâlnit cu Penelope Cruz, Eva Herzigova, Michael Douglas, Claudia Cardinale, Pedro Almodovar, Tim Burton.

Pe covorul roşu, rochia neagra, marca Cătălin Botezatu, din dantela franţuzească şi pliseuri de organză naturală, care a fost purtată de Irina Florea, a impresionat audienţa.

Claudia Cardinale a rostit un admirativ “Mon Dieu”, sorbind-o din priviri, iar cei peste 400 de fotografi si cameramani au captat deplasarea echipei României de la limuzina până la intrarea in locaţia unde se desfăşura festivitatea.

În afara vizionarilor, Cătălin Botezatu a fost invitat la mai multe petreceri exclusiviste, organizate, în timpul zilei, lângă piscina hotelulu Martinez, pe yacht sau seara, in Nikki Beach şi Cherie Cheri.

Delegaţia României a sosit cu toate hainele şi accesoriile din dotare. Cătălin Botezatu a purtat pantaloni D&G, pantofi D&G, cămaşa Cătălin Botezatu, sacou Mesagerie de la Trends by Adina Buzatu, ceas Corum şi curea Hermes.

sursa & credit imagini: agentiadepresamondena.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read