HomeDesigneriCatalin Botezatu a facut show intr-un hotel din Turcia care seamana cu...

Catalin Botezatu a facut show intr-un hotel din Turcia care seamana cu Titanic-ul!

catalin-botezatu-prezentare-turcia-3

Catalin Botezatu a fost invitat sa deschida sezonul hotelier la un resort de 5 stele nou deschis, Titanic Delux din Belek. Onorat ca turcii au ales un designer roman pentru aceast spectacol designerul a luat cu el colectia Birds pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, 10 fete, toate finaliste Next Top Model plus staff-ul lui si a zburat spre Antalya in ciuda avertismentelor ca sunt revolte sociale si e bine de evitat Turcia in perioada urmatoare.

“Am fost impresionat de frumusetea acestui resort, Titanic Delux, de plaja luxoasa si-n egala masura salbatica, are o multime de restaurante sofisticate, a la carte (italian, barbeque, pescaresc, turcesc, un restaurantul Privado, pe vapor, 13 baruri, 6 piscine exterioare, cinema, centru SPA & Wellness, lant de magazine, 3 terenuri de fotbal, vreo 8 de tenis, parc acvatic, am fost placut impresionat de cum m-au primit oamenii astia si cum m-au tratat, cu cat respect si consideratie, am fost flatat si de faptul ca m-au ales pe mine dintre atatia si atatia designeri ai planetei, toti ar fi venit sa faca show acolo pentru ca locatia iti taie rasuflare.

Dar cel mai emotionat am fost cand, in timp ce imbracam fetele, a venit cineva din staff-ul meu la mine si mi-a zis ca o sa-mi vada show-ul si prof.dr Burnei, un mare medic roman cu care eu unul ma mandresc, si care este, la randul lui o carte de vizita a noastra in lume dat fiind ca e faimos pentru cate operatii in premiera mondiala a facut si cati copii a facut fericiti, dar si domunl Cristian Popescu, Piedone cu sotia.

M-am bucurat ca sunt acolo romanii mei sa ma vada, ma bucur enorm ori de cate ori regasesc romani la show-urile mele din strainatate, parca am si mai mari emotii ca totul sa iasa bine. Apoi am aflat ca atat eu, cat si dl doctor si dl Piedone avem un prieten comun, pe Mr. Peter, un turc care iubeste romanii. Prezentarea mea a fost un real succes, si asta nu poate decat sa ma bucure. Am, din ce in ce mai des ce-i drept, senzatia ca sunt mai apreciat pentru munca mea in strainatate decat in tara”, a povestit Catalin Botezatu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read