HomeDesigneriCatalin Botezatu a disparut! Apropiatii cred ca s-a internat intr-un sanatoriu de...

Catalin Botezatu a disparut! Apropiatii cred ca s-a internat intr-un sanatoriu de peste hotare!

catalin_botezatu_depresie

Catalin Botezatu a parasit, se pare, Romania pentru o destinatie inca necunoscuta. Apropiatii lui nu ii mai dau de urma si cred ca designerul s-a internat intr-un sanatoriu de peste hotare, dat fiind depresia si dependenta de alcool despre care s-a speculat in ultima vreme.

Catalin Botezatu reuseste din nou sa surprinda. De aceasta data, nu tocmai intr-un mod placut. Apropiatii lui au intrat in panica intrucat designerul nu le raspunde la telefon de doua zile si nu stiu unde se afla in prezent.

Rar s-a mai intamplat acest lucru pana acum, avand in vedere activitatea lui profesionala intensa. Surse din anturajul sau sustin ca ultima oara cand l-au vazut era deosebit de abatut. Acestia pun totul pe seama depresiei de care ar suferi de ceva vreme incoace.

“A avut o prezentare vineri seara, iar sambata s-a intors la Bucuresti foarte abatut. Nu a vrut sa ne spuna ce are. Deobicei nu insistam cand trece prin astfel de perioade, insa de aceasta data chiar ni s-a parut destul de alarmant. Am zis sa il lasam sa se odihneasca in acest weekend si sa il sunam luni dimineata. Numai ca, surpriza, acum are telefonul inchis”, ne-a declarat un apropiat de-al sau.

Aceleasi surse cred in ipoteza ca Botezatu sa fi plecat din tara pentru a petrece cateva zile intr-un sanatoriu.

In ultima vreme au aparut mai multe informatii conform carora designerul sufera de o depresie acuta si ar fi inceput sa consume alcool mai mult ca niciodata.

Pana in acest moment Catalin Botezatu nu a putut fi contactat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read