HomeDesigneriCatalin Botezatu a clacat in Turcia: a fost internat doua zile in...

Catalin Botezatu a clacat in Turcia: a fost internat doua zile in spital!

Catalin Botezatu le-a dat emotii puternice celor din echipa Next Top Model. Abia ajuns in Turcia, designerului i s-a facut rau si a fost internat in spital timp de doua zile. A crezut ca nu va supravietui!

Oboseala cauzata de ritmul alert al filmarilor pentru Next Top Model si insuficienta orelor de odihna i-au dat lui Catalin Botezatu din nou peste cap sanatatea. Abia sosit in Turcia, designerului i s-a facut rau, acuzand dureri in piept, stari de voma si insuficienta respiratorie.

Membrii echipei de productie s-au panicat stiind ca acesta are la activ doua atacuri cardiace.

Botezatu a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost internat timp de doua zile, medicii punandu-l la perfuzii si monitorizandu-l cu atentie inainte de a-l externa. Se pare ca experienta l-a speriat serios pe designer.

Conform surselor citate de Cancan, Botezatu a crezut ca nu va scapa cu bine dupa acest incident si ca va fi adus in tara in sicriu de plumb, asa cum se intampla cu trupurile neinsufletite repatriate. Dupa doua zile petrecute in spital, sub atenta supraveghere a medicilor, Catalin a fost externat intr-o stare vizibil mai buna, astfel ca a reluat incet-incet filmarile pentru Next Top Model.

Acestea au avut loc in superba zona Cappadocia, langa vestitele minuni ale naturii, unde concurentele reality show-ului au pozat pentru mai multe probe ale concursului. Nu este pentru prima data cand Catalin Botezatu se confrunta cu probleme de sanatate. Designerul a amai suferit doua preinfarcturi, tot din pricina oboselii si a problemelor din viata personala.

Dupa ultimul preinfarct, medicii i-au montat, pentru o perioada de timp, un aparat care ii monitoriza activitatea cardiaca si transmitea rezultatele prin satelit direct la spital. Astfel ca, in cazul in care designerul se simtea rau, ei aflau instantaneu acest lucru si stiau incotro sa se indrepte pentru a-l asista medical.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read