404 Not Found


nginx
A apărut Cătălin Botezatu. Vezi ce a făcut cât a fost dispărut | FashionLife.ro
HomeDesigneri A apărut Cătălin Botezatu. Vezi ce a făcut cât a fost...

A apărut Cătălin Botezatu. Vezi ce a făcut cât a fost dispărut

bote3_88962900

Presa a vuit în ultima săptămână pe tema dispariţiei misterioase a designerului Cătălin Botezatu. În timp ce toată lumea se întreba unde este Bote, el se relaxa în Sri Lanka, într-o “misiune de regăsire prin penitenţă şi reculegere”.

S-a risipit misterul în privinţa dispariţiei lui Cătălin Botezatu. Designerul a dat o fugă în Sri Lanka, căutând să pună distanţă între el şi toată agitaţia din România.

În Sri Lanka, Bote a luat parte la ritualuri de purificare, a făcut yoga şi s-a aventurat în junglă, să vadă elefanţii din rezervaţia naturală de la Habarana. Pe malul Oceanului Indian, la Negombo, designerul a fost fascinat de dansurile băştinaşilor.

Botezatu a explicat că a mers în Asia pentru că simţea nevoia să se rupă de agitaţia de acasă: “Am ajuns aproape de ceea ce americanii spun «the breaking point», acel moment din viaţă în care simţi că ai nevoie de o detaşare totală pentru a-ţi regăsi echilibrul sufletesc prin meditaţie. Nu e vorba aici de nicio depresie, ci de o misiune de regăsire prin penitenţă, retragere şi reculegere”, spune designerul, citat de Agenţia de Presă Mondenă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read