404 Not Found


nginx
Ţinute şi accesorii de milioane, la Fashion TV Summer Festival | FashionLife.ro
HomeEvenimenteŢinute şi accesorii de milioane, la Fashion TV Summer Festival

Ţinute şi accesorii de milioane, la Fashion TV Summer Festival

Câştigătoarea titlului de Miss Litoral 2009 a fost desemnată Iulia Macarie în cadrul concursului organizat vineri seara în staţiunea Mamaia. 30 de tinere frumoase au intrat în finala acestei competiţii din cadrul galei Fashion TV Summer Festival, defilând în costume de baie sau în rochii semnate Romaniţa.

Iulia Macarie a fost numită si Miss Turism, ea urmând să fie ambasadoarea turismului românesc timp de un an prin campania de promovare pe canalul de televiziune FashionTV International. Pe lânga aceste două titluri, Iulia a mai primit 3 vacanţe de câte o săptămână în Monte Carlo, Rhodos şi Bangkok, un colier şi o pereche de cercei din aur şi diamante, în valoare de 2300 euro, oferite de casa de bijuterii Rinaldo.

În prima seară a evenimentului publicul a avut ocazia să vadă în exclusivitate noile colecţii ale designerilor Nausica, Alexandra Vasile, Cristiana Maria Purdescu şi Izabela Purdescu, precum şi noua colecţie de toamnă-iarnă BSB.

În a doua seara a Fashion TV Summer Festival, publicul a putut urmări momente speciale puse în scena de către brand-urile de lux Rinaldo, Belgravo, şi Vertu, prezentări de modă semnate Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Mihai Albu, Laura OlteanuBSB, toate sub numele Luxury Day.

Claudia Neghina, imaginea festivalului, a deschis seara purtând o capă din blană de vulpe argintie, accesorii cu cristale swarovski şi bijuterii cu diamante, creată de către Rinaldo Jewels special pentru Luxury Day. Valoarea acestei ţinute depaşeşte suma de 180 000 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read