HomeEvenimenteReprezentanta Romaniei la Miss Universe 2013 a ajuns la Moscova!

Reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2013 a ajuns la Moscova!

Miss Universe 2013

Dupa cinci saptamani de pregatire intensa, Roxana Andrei, frumoasa romanca in varsta de 26 de ani, a intrat in cantonamentul Miss Universe® 2013, desfasurat la Moscova.

Mai sunt 19 zile pana cand vom afla cine va fi incoronata Miss Universe® 2013. Moscova, capitala Federatiei Ruse, a devenit pentru 3 saptamani si capitala frumusetii internationale. Cel mai mare eveniment anual dedicat femeilor din intreaga lume, si-a deschis portile. Anul acesta au intrat in cursa pentru cea mai ravnita coroana a frumusetii, 87 de concurente.

Roxana Oana Andrei, reprezentanta Romaniei, a fost printre primele candidate ajunse in capitala rusa. Frumoasa romanca s-a imbarcat duminica la clasa business a unei aeronave Airbus A320 (twin-jet), detinuta de Turkish Airlines – compania premiata in 2013 cu titlul “Europe’s Best Airline”.

Ajunsa la Moscova, Roxana a fost cazata la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras, in aceeasi camera cu reprezentanta Ungariei. Timp de trei saptamani, cele 87 de frumuseti ale lumii vor fi atent monitorizate de catre bonele din echipa Organizatiei Miss Universe® si vor avea de trecut mai multe probe de concurs.

Roxana a participat deja la cateva sedinte foto si sesiuni de filmari. Cele mai importante momente ale primelor doua zile de cantonament au fost sesiunea desfasurata cu renumitul fotograf oficial al Miss Universe®, americanul de origine albaneza Fadil Berisha si inregistrarea interviului web, care va avea o pondere mare in competitia pentru castigarea titlului Miss Popularitate.

Fiecare concurenta a trebuit sa raspunda la cele peste 20 de intrebari, in limba engleza. Reprezentanta Romaniei este licentiata a Facultatii de limbi si Literaturi Straine, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea engleza – italiana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read