Home DIVERSE Vanessa Paradis prezinta “Conscious”, noua colectie H&M!

Vanessa Paradis prezinta “Conscious”, noua colectie H&M!

0
Vanessa Paradis prezinta “Conscious”, noua colectie H&M!

vanessa-paradis-hm-conscious-campaign

Dupa cum s-a anuntat inca de la inceputul anului, primavara aceasta… Vanessa Paradis este imaginea noii colectii “Conscious” a brandului H&M! Fosta sotie a lui Johnny Depp arata senzational in piesele vestimentare care sunt in aceeasi masura moderne si sustenabile cu mediul ce ne inconjoara.

Vanessa Paradis este vedeta noii colectii Conscious H&M! Fotografiile din campania de promovare au fost realizate de Camilla Akrans, in vreme ce reclama video a fost regizata de Johan Renck. Decorul este unul mirific – Chateau de Millemont din Paris , Franta.

Noua colectie H&M cuprinde piese vestimentare moderne si sustenabile cu mediul inconjurator, realizate din materiale precum bumbacul organic, polyester reciclat si alte materiale biodegradabile.

Colectia Conscious se adreseaza femeilor, barbatilor, copiilor si bebelusilor, iar tinutele vor putea fi achizitionate din magazinele H&M incepand cu sfarsitul lunii martie.

“Sunt foarte bucuroasa sa iau parte la campania Conscious a H&M. Si eu ma straduiesc sa am o abordare sustenabila, tocmai de aceea garderoba mea este in mare parte vintage. Imi place acest stil si isi face datoria si din punct de vedere eco fata de mediu, pentru ca imi place sa folosesc si sa refolosesc hainele vechi”, a declarat Vanessa Paradis despre colaborarea cu H&M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.