testul-care-iti-spune-exact-cand-vei-murit-va-fi-disponibil-destul-de-repede-pentru-toata-lumea-221847

Cercetătorii din Marea Britanie au creat un test laser care este capabil să estimeze numărul de ani pe care orice persoană îi mai are de trăit. Potrivit topsante.com, acest test non-invaziv analizează felul în care organismul se “deteriorează” odată cu înaintarea în vârstă.

Dispozitivul are forma unei brăţări şi analizează celulele sangvine prin intermediul pielii. Aceste celule minuscule endoteliale reprezintă un indicator-cheie pentru sănătatea oricărei persoane.

Fa TESTUL chiar acum !

Inventatorii dispozitivului spun că, graţie invenţiei lor, pot să stabilească persoanele care îmbătrânesc mai repede decât ar fi normal şi pot să identifice în acelaşi timp cazurile de cancer şi demenţă.

“Tot ce se petrece în sistemul cardiovascular, dacă veţi avea un accident vascular cerebral sau un infarct, debutează cu o disfuncţie la nivelul endoteliului”, spun cercetorii.

“Acest test va fi disponibil destul de repede pentru toată lumea, pentru a fi folosit acasă. Sper că el îi va încuraja pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor”, a declarat Aneta Stefanovska, coordonatoarea proiectului.

Profesorul britanic Peter McClintock a spus că este esenţial ca testul să fie utilizat cu mult discernământ, adăugând: “Dacă observaţi că îmbătrâniţi prea repede, aţi putea să vă amelioraţi stilul de viaţă şi să adoptaţi obiceiuri alimentare şi sportive sănătoase, evitând o atitudine fatalistă”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.