HomeDIVERSESotia lui Omar Hayssam a plecat din Romania

Sotia lui Omar Hayssam a plecat din Romania

Adela Omar – sotia omului de afaceri romano-sirian, Omar Hayssam – a plecat din tara. Ea a parasit Romania in noaptea de sambata spre duminica (la ora 23.30), de pe Aeroportul International Henri Coanda, cu destinatia Beirut. Pana acum, Adela Omar a incercat de doua ori sa iasa cu copii din tara, insa a fost oprita pentru ca nu avea actele in regula.

Sambata noaptea, ea a plecat din tara fara copii. Reprezentantii Politiei de Frontiera sustin ca nu au avut de ce s-o impiedice sa iasa din tara, pentru ca plecarea acesteia a fost perfect legala, transmite Realitatea TV.

Surse din cadrul politiei au declarat ca Adela Omar avea asupra ei foarte multe medicamente. Se pare ca Omar Hayssam urmeaza sa fie supus unei noi interventii chirurgicale la Beirut. Sotia sirianului si-a cumparat si bilet de intors. Ea ar urma sa se intoarca in tara pe 24 februarie.

Ultima oara cand a vrut sa paraseasca Romania, Adela Omar a fost oprita pe aeroport pentru ca nu detine procura necesara pentru scoaterea din tara a copiilor sai.

Sotia controversatului omului de afaceri romano-sirian a depus o cerere de divort, inca din luna august, anul trecut, insa a suspendat procesul in luna decembrie.

Omar Hayssam – judecat in mai multe dosare pentru infractiuni economice dar si pentru acte de terorism in legatura cu rapirea a trei jurnalisti romani in Irak – a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fugit din Romania.

Hayssam fusese pus in libertate de instanta Curtii de Apel Bucuresti, din motive medicale, in 26 aprilie. Dupa fuga lui Hayssam din tara, sefii serviciilor secrete au demisionat din functii.

HotNews.ro, D. Mihai, 14 ian 2007

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read