HomeDIVERSESCANDAL: Maruta vs Bianca Dragusanu!

SCANDAL: Maruta vs Bianca Dragusanu!

Cătălin Măruţă a avut-o invitată luni, în platoul emisiunii „la Măruţă“, pe Bianca Drăguşanu, principalul subiect discutat fiind divorţul roscatei de Victor Slav.

In timpul emisiunii Bianca Drăguşanu a evitat pe cât posibil să nu vorbească despre viaţa ei privată, Cătălin Măruţă s-a enervat şi a pornit un atac  la adresa acesteia. Măruţă a acuzat-o pe Bianca Drăgusanu  ca şi-a bătut joc de soţul ei atunci când a plecat la Paris cu Adrian Cristea.

„Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era copilul lui Cristea sau al lui Victor?“, a întrebat Cătălin. „Acum deja mă jigneşti“, a fost răspunsul primit.

„Bianca, ai dat un interviu în care spuneai că ai avut doar trei iubiri… noi am numărat cel puţin 10“, i-a spus Cătălin roşcatei. Aceasta s-a apărat şi i-a spus prezentatorului că nu se amestecă iubirea cu relţiile. „Tu ai avut doar două femei în viaţa ta?! Aia care te-a dezvirginat şi soţia ta?!“, a venit contraatacul Biancăi, ceea ce l-a scos din sărite pe Măruţă care nu i-a mai iertat nicio văicăreală, scrie Libertatea.

„Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta… De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris“, a izbucnit Cătălin Măruţă. Acesta a mai taxat-o pe roşcată atunci când aceasta a susţinut că îi va face copii lui Victor Slav, fie că divorţează, fie că rămân căsătoriţi: „Dar vezi că e Cristea în ţară. Şi a venit şi Mutu la Ploieşti“,i-a spus Maruta roscatei, atacand-o pe toate planurile.

Maruta, moderatorul de la Pro TV este acuzat că a regizat nunta şi divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. In timpul discutiilor  din platou, Măruţă chiar a avut o ieşire ironică la adresa Biancăi, în care încerca să se apere şi să spună că el nu a regizat nimic.„Există două variante: prima, că ai făcut întreruperea de sarcină pentru că nu te înţelegeai bine cu Victor, iar a doua, că, de fapt, copilul era al lui Critea. Eu spun că totul e o făcătură de-a ta“, a spus Măruţă. Atunci, Bianca a răbufnit: „Nu, de tine, că tu eşti cel care ne-a făcut…“, moment în care Cătălin Măruţă a început să vorbească peste Bianca. „Nu, eu cu nunta şi divorţul. O făcătură de-a mea au fost nunta sau divorţul. Dar întreruperea de sarcină este o făcătură de-a ta“, a fost răspunsul ironic al lui Măruţă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read