Eventim, lider european in vanzarea de bilete pentru spectacole si evenimente, si-a deschis o filiala in Romania, potrivit unui comunicat al companiei remis HotNews. Compania germana isi va incepe activitatea la inceputul anului viitor si se va ocupa de ticketing si organizare de spectacole live.

Biletele la spectacole vor fi distribuite atat online, prin intermediul unei retele de site-uri partenere, cat si prin intermediul unor puncte de vanzare specializate, amplasate in marile centre comerciale. Utilizatorul va avea posibilitatea de a-si alege inclusiv locul in sala.

Eventim vinde anual in jur de 40 de milioane de bilete la peste 100.000 de concerte, spectacole de teatru si opera dar si evenimente sportive.

Compania opereaza in prezent in 13 tari, fiind lider atat pe piata de ticketing cat si pe cea a spectacolelor live in Germania, Austria, Slovenia, Croatia, Ungaria si Slovacia. Eventim se ocupa de planificarea, organizarea si productia concertelor, a turneelor muzicale si a festivalurilor in aer liber, printre care concertele Madonna, Rolling Stones, Genesis si U2.

HotNews.ro, D.C., 10 nov 2006

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.