HomeDIVERSE"Nu ucideti pisicile de mare!"

"Nu ucideti pisicile de mare!"

Autoritatile australiene i-au rugat pe fanii lui Steve Irwin sa nu ucida pisicile de mare. Mai multe exemplare ale acestei specii au fost gasite moarte, in urma decesului “vanatorului de crocodili”, cauzat de intepatura unei pisici de mare. Irwin, ale carui documentare au fost vazute de mai bine de 200 de persoane din intreaga lume, a decedat in urma cu noua zile.

Autoritatile au declarat ca dupa acest nefericit eveniment, zece pisici de mare au fost gasite moarte.

“Nu stim daca aceste incidente sunt motivate de moartea lui Steve Irwin. La acest moment este doar o banuiala.”, a declarat biologul Wayne Sumpton. “Este adevarat ca gasim din cand in cand pisici de mare cu cozile taiate.

Oamenii fac acest lucru din cauza ca sunt ingrijorati sa nu fie intepati de acestea sau din rautate, dar asta se intampla destul de rar.”, a adaugat Sumpton.

Potrivit Reuters, Michael Hornby, directorul executiv al Wildlife Warriors Worldwide, a declarat: “Vrem sa fie foarte clar pentru toata lumea ca nu acceptam si nu suntem alaturi de cei care adopta aceasta forma de razbunare. Acesta este ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit Steve Irwin.”.

Coada unei pisici de mare contine substante toxice si poate masura pana la 20 de centimetri. In general persoanele sunt intepate in picior, acesta intepatura fiind doar dureroasa, nu mortala. Cazul lui Irwin a fost unul nefericit. In Australia, pana in prezent, s-au inregistrat trei cazuri de acest gen.

Vestea mortii “vanatorului de crocodili” a ingrozit intreaga lume. Slujba de inmormantare a fost una simpla, la care au participat familia si cei mai buni prieteni ai lui Steve. In urmatoarea saptamana la “Crocoseum” (locatie aleasa de Terri Irwin, sotia lui Steve) va avea loc o slujba in memoria lui Steve la care vor putea participa toti cei care l-au iubit.

HotNews.ro, S.B., 13 sep 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read