HomeDIVERSENe jucam intr-o relatie? Sau avem o relatie in joaca?

Ne jucam intr-o relatie? Sau avem o relatie in joaca?

E bine sa stai sau e mai potrivit sa pleci? Merita sa ramai sau esti sătulă de jocuri? Tuturor ne place sa ne jucam. La urma urmei, asta ne impiedica sa ne plictisim de o relație. Dar pana unde poate merge jocul?

O prietena draga sufletului meu imi povestește de relatia ei. Si la fel ca ea, cred ca multe femei se afla in aceasta situatie. Cred ca multe  femei se regăsesc in jocul acesta care nu se termina la timp.

Cand  ea se apropie de el, el e distant rece si se îndepărtează. Cand e hotărâtă sa il scoată din suflet si din minte ( mai ales din minte) , cand isi face suficient curaj sa puna punct, incepe din nou jocul. Incep telefoanele dese si semnele constante de afectiune. Relația nu evoluează , relația nu involueaza. Tu nu stii daca te-ai indragostit, el nici atat… Dar poate e mai bine, mai sănătos!

Ea nu poate sa traducă cu Google semnalele pe care el le transmite , el stie cum sa le foloseasca. Ea se gandeste ca poate nu e prea tarziu pentru ei. Eu cred, ca atunci cand trebuie sa te gandesti la asta e deja totul gata. Jocurile sunt sanatoase intr-o relatie, dar aveti grija pentru ca linia e foarte subtire: trebuie sa ne dam seama daca ne jucam intr-o relatie sau avem o relatie in joaca! :)

Ochii care nu se vad se uita! Sau si mai bine..se inlocuiesc cu altii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read