poze102_74399200

Lanţul de restaurante începe din 3 iunie o nouă campanie în cadrul căreia fiecare cumpărător al unui meniu McDonald’s primeşte gratuit un pahar inscripţionat Coca Cola. Paharul poate fi cumpărat şi separat, pentru 20 de lei.

Lanţul de restaurante McDonald’s România începe o campanie de promovare a produselor sale în care va acorda un pahar de sticlă inscripţionat cu Coca Cola pentru fiecare meniu cumpărat în perioada 3 iunie – 14 iulie.

Paharele se pot achiziţiona şi separat, costul fiecăruia fiind de 20 de lei, adică mai mult decât orice meniu din restaurant. Această promoţie se derulează pentru al treilea an consecutiv.

„Promoţiile cu pahare Coca Cola sunt de notorietate în toată Europa de Vest, acestea având o istorie de şapte ani…Paharele reprezintă un al doilea beneficiu oferit la cumpărarea meniurilor McDonald’s, ceea ce creează o bună oportunitate de a creşte vânzările”, se arată într-o notă internă trimisă tuturor angajaţilor McDonald’s.

Paharele au culori şi texturi diferite pentru fiecare din cele şase săptămâni ale campaniei. Astfel, în prima săptămână se va da paharul verde, în a doua paharul roz, în a treia cel albastru, bleu în a patra, gri în a cincea şi mov în a şasea.

În luna mai, McDonald’s a derulat o altă campanie, denumită „Săptămâni româneşti” în care s-au oferit spre vânzare produse cu specific româneşti precum McPorc-sandviş cu carne de porc şi McMici – sandviş cu carne de mici. Acum se analizează vânzările pe cele două categorii de produse româneşti pentru a se decide dacă se transformă în produse aflate permanent în meniul McDonald’s.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.